Velkommen til Joanna

Opholdssted og skole på samme matrikel.

Joanna tilbyder både opholdssted og skole på samme matrikel. For de fleste børn og unge, er det et kæmpestort plus. Ophold og skole under samme hat, har mange fordele. De mest iøjenfaldende er selvfølgelig den ensartede pædagogik og sammenhængskraft i vores indsatser. Hvordan det enkelte barn i mange henseender profiterer af dette, vil vi meget gerne forklare nærmere i en personlig dialog. Et hverdagseksempel kan være, at hvis barnet/den unge har haft en konflikt eller noget lignende hjemme i huset, eller har oplevet noget der bringre ham/hende ud af balance, så er skolen klædt på til at være på forkant og afhjælpe "det der fylder". Det kan også være, at en elev i perioder ikke kan være klar og parat til skoledagen (af mange årsager), så er der ikke en bus eller bil, der kører afsted sharp, men en medarbejder, der kan hjælpe til med overgang mellem hjem og skole. Eller den anden vej rundt, hvor der er sket noget i skolen, som barnet/den unge har brug for at få hjælp til at bearbejde hjemme i huset.

Vi lægger vægt på, at der skelnes mellem hjem og skole forstået på den måde, at opholdsdel og skole har hver sit personale. Men det faktum at vi er små og alle kender alle, medfører en stor fleksibilitet til gavn for vores børn og unge.

En stor nyhed.

Vi har købt nye bygninger, som passer fuldstændig til vores behov, og som med fantastiske og naturskønne omgivelse ligger helt ubeskriveligt dejligt! Vores nye sted er lige ud til en stor sø og har skoven som nabo. Vi har ret og slet købt det mest vidunderlige sted for vore børn at vokse op og gå i skole. 
Vi har gennemført en større renovering og nogle ombygninger, og er flyttelt ind i slutningen af maj måned i år - 2022.

Alle er mere end velkomne til at komme på besøg, til at få en snak om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde, og så selvfølgelig en rundvisning på det nye sted. 
Hermed et par billeder af vores skønne sted. Billede nummer to, er taget af en af vores dygtige beboere! 

Vi vil se frem til at få besøg☺!